E-book Powervrouw 2.0

Download hem nu gratis!

En nú ben ik aan de beurt

Nu je jongste de basisschool heeft verlaten en je oudste op het punt staat om het huis te verlaten slaat de schrik je om het hart. Help! En nu??

Jarenlang draaide altijd om je gezin. En eerlijk? Eigenlijk heb je jezelf de laatste jaren wel een beetje weggecijferd. Wat ga je doen met de jaren die nog voor je liggen?Wat wil je nog graag? Wat waren je dromen? Je zou het zo 1-2-3 niet meer weten. Ergens onderweg ben je jezelf een beetje verloren.

Voor je nu naar je lege nest gaat staren, of doorschiet in the ugly cry… zie het positief. Je hebt nu (eindelijk) de tijd om aan jezelf te werken.

Je bent een 40 of 50 plus vrouw en in de bloei van je leven. Word het niet eens tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten? Dat verdien je. Want NU ben jij aan de beurt! En NEE, dat is niet egoïstisch…

Hoe zou het zijn om de komende jaren aan jezelf te werken? In jezelf te investeren? Een leven te leiden waar je blij van wordt? Voor je het weet vier je je 80e verjaardag en heb je spijt van al die dingen die je niet gedaan hebt. Dat gaat jou toch niet overkomen?!

Laat me je geruststellen. De mooiste jaren moeten nog komen. THE BEST IS YET TO COME!

Hoogste tijd om nú aan jezelf te werken.
Op naar een powervrouw 2.0…
Want mocht je het nog niet weten, een powervrouw dat ben je al ;).
Op naar de beste versie van jezelf.

Ik help jou graag die eerste stappen te zetten. Waar wacht je nog op?

Over mij als auteur

Ik ben Ginette Vegter – moeder van 3 kinderen – en al meer dan 13 jaar ondernemer in het hoge Noorden. Als ‘nuchtere’ Groninger heb ik jarenlang (als loopbaancoach) vrouwen (moeders) succesvol begeleid richting werk. Daarbij strevend naar de juiste balans tussen werk en gezin, al meer dan 10 jaar organiseer ik events voor vrouwen.

Ook ben ik schrijfster, schrijven is mijn passie en maakt mij blij. Ik heb een boek geschreven (Moeders in balans) en een aantal magazines uitgebracht (Powervrouw magazine). Mijn hart ligt bij vrouwen. Als hooggevoelige vrouw weet ik dat als jij in je kracht komt te staan, jij dichterbij jezelf kan komen en het leven kan leiden wat je (diep van binnen) ze zo graag wilt. Ook wás ik een eersteklas pleaser. Als je hier maar lang genoeg mee doorgaat raak je jezelf compleet kwijt…

Jarenlang heb ik alles en iedereen ‘gepleast’ totdat ik mezelf zo tegenkwam – tegen een burn-out aanhing – en er helemaal KLAAR mee was. En pas als je er helemaal klaar mee bent gaan er kennelijk dingen veranderen.

Vraag jezelf eens af…

Wordt het niet eens tijd dat je nu aan jezelf gaat denken?

Wordt het niet eens tijd dat jij je eigen plek gaat innemen?

Wordt het niet eens tijd voor de HOOFDROL?

En een leven te leiden onder jóuw voorwaarden?

Een leven waar je blij van wordt?

error: Deze inhoud is beschermd!

Download nu mijn gratis E-book

Je aanvraag was succesvol en het e-book komt via de mail jouw kant op!