Membership – Join the club!

It’s a lifestyle!

Membership – Join the club!

Membership – Join the club!

It’s a lifestyle!

HOE WORD JIJ DE BESTE VERSIE VAN JEZELF?

Op naar een POWERVROUW 2.0

  • werken aan jezelf (iedere dag)
  • je leven onder de loep nemen
  • afscheid nemen van alles wat niet meer werkt
  • werken aan je zelfvertrouwen
  • leren knetterhard NEE zeggen tegen alles wat jou niet meer dient
  • jouw POWER ontdekken – jouw innerlijke kracht
  • stoppen met PLEASEN! – Please voortaan alleen nog jezelf
  • jezelf opnieuw ontdekken omdat je weet dat er véél meer in jou zit!
  • een leven leiden waar je BLIJ van wordt
  • en waarin jij de HOOFDROL speelt…

WORD JE AL BLIJ?

Wat wil je doen met de jaren die nog voor je liggen?

Nu jouw kinderen jou steeds minder nodig lijken te hebben, wordt het nu niet de hoogste tijd om aan jezelf te werken?  Je wilt nu wel eens aan het roer staan van jouw leven en niet jouw leven laten bepalen door anderen. Maar hoe?  De tijd tikt wel door. Stel niet langer uit en begin vandaag! Alleen jij bent verantwoordelijk voor je leven. Alleen jij kan besluiten om te veranderen… en het leven te leiden dat je altijd al wilde. Alles begint bij JOU!

Je hebt maar één leven – maak er daarom meteen de BESTE versie van!

Nu ben JIJ aan de beurt. En NEE, dat is niet egoïstisch!

Een membership voor 40/50 plus vrouwen die ALLES uit het leven willen halen omdat ze weten dat er véél meer in hen zit. Die op zoek zijn naar zichzelf en daarvoor ook de stappen willen zetten. Vrouwen die de uitdaging aan durven te gaan en die beseffen:

The best is yet to come!

Als jij verwacht dat alles in je leven vanzelf gaat veranderen zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen, dan is deze membership niet voor jou bestemd. Maarrr… als jij op een punt in je leven bent beland en weet dat het NU tijd is voor verandering. Lees dan vooral nog even verder…

De enige die jou kan veranderen ben JIJ. En als je beseft dat je daarvoor ook dé stappen moet zetten (ook al heb je nog geen idee hoe?)… dan ben jij hier op de juiste plek! Omdat je weet dat er diep vanbinnen véél meer in jou zit (maar wat?)…

Hoeveel rollen speel jij in het dagelijks leven?

Je bent vrouw, moeder, dochter, vriendin…

O ja… (mocht je het zijn vergeten) je bent ook nog JEZELF!

Zolang heb jij jezelf voor iedereen weggecijferd. Maar nu ben jij aan de beurt!

Bij ons krijg jij de HOOFDROL.

Alles draait om jou.

Wat mag je verwachten van het membership?

 

Naast een warm welkom – hoop ik een warm bad. Een plek waar jij je fijn voelt (en veilig). Om vanuit daar verder te werken aan jezelf en aan je eigen ontwikkeling. Om jezelf (opnieuw) te ontdekken. Zodat jij iedere dag dé stappen kunt zetten die nodig zijn om te groeien. Op weg naar een leven waar je BLIJ van wordt, iedere dag opnieuw. Omdat je nu (eindelijk) kiest voor JEZELF.

 

JOIN THE CLUB!

 

Alles draait dus om jou in deze membership. Want JIJ bent de belangrijkste persoon op deze aardbol. Mocht je dit nog niet beseffen! Om aan jezelf te werken hoef jij de deur niet uit. Gewoon vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Inloggen wanneer jij maar wilt. Vanuit je luie stoel ;)…

Een membership speciaal voor jou – omdat je weet dat er véél meer in jou zit – en dat je het alleen nog maar hoeft te ontdekken. Met thema’s die jou aanspreken en waar je meteen mee aan de slag kunt. We gaan werken aan zelfvertrouwen (in je kracht komen te staan), tijd voor jezelf, leven met aandacht, maar ook over de vrouw in jou (wie is zij nog maar?).

Maar we hebben het ook over al die rollen die jij vervult en over relaties. E-books en cursussen waar je meteen mee aan de slag kunt. Geen langdradig gedoe, want daar houden we niet van! Alles is overzichtelijk ingedeeld en in duidelijke (Jip en Janneke) taal – dat maakt het wel zo makkelijk. Je zult je niet snel vervelen.

En dat is nog niet alles. Iedere maand krijg je ook nog een (virtuele) FEELGOODie-bag in jouw mail. Met iedere keer weer een speciaal thema. En o ja, een lekkere kop (virtuele) koffie én een geluksmomentje voor jou! Om iedere maand positief te starten – gewoon omdat je dat verdient. En we gaan soms back to the seventies, halen samen herinneringen op. Omdat we opgegroeid zijn in deze (bijzondere) tijd.

En nog véél meer, maar dat verklappen we niet (we houden ook van verrassingen en ik hoop jij ook). Jezelf (opnieuw) ontdekken en er (weer) achter komen waar het nu werkelijk om draait in het leven. Inzichten in jezelf, confronterend soms. Met een lach en (soms) een traan, maar ook met een dikke vette knipoog ;). Met de nodige zelfspot en humor, want daar houden we van –  niet zwaar, dat maakt het wel zo leuk.

 

Een membership om elke dag een stapje dichterbij jezelf te komen. Je leven onder de loep te nemen. Afscheid nemen van alles wat jou niet meer dient, want alles past niet in jouw rugzak. Al die ballast kan je niet meenemen (en dat wil je ook helemaal niet) op weg naar jouw nieuwe leven. Want het is een levensstijl: it’s a lifestyle!

De wereld om ons heen verandert. Niemand lijkt nog tijd te hebben en iedereen is druk-druk-druk. Druk met zichzelf? Misschien zou jij dat nu ook eens moeten doen!

We leven ons leven, rennen maar door. De tijd vliegt voorbij – dat hoef ik jou niet te vertellen. Maar is het leven daarvoor bedoeld? Het wordt tijd dat jij de tijd gaat nemen voor jezélf. Om te ontdekken wat je nog wilt met je leven. Met de jaren die nog voor je liggen. Dat je geen spijt hebt op je 80e verjaardag van al die dingen die je nog had willen doen. Nee, dat gaat jou toch niet overkomen??

Vol zelfvertrouwen en in jouw KRACHT komen te staan, met meer positiviteit en energie. Hoe zou dat zijn? Want als je niets verandert in je leven, dan zal alles hetzelfde blijven. Als jij nú de stappen neemt die gezet moeten worden, positief en vol energie in het leven staat (in jouw eigen kracht) dan zal je fijnere mensen aantrekken. Je leven lijkt meer in flow te komen. Je zal versteld staan wat er allemaal mogelijk is en waartoe jij in staat bent.

Je bent in de bloei van je leven. Het leven begint toch pas bij veertig? ;).

Hoe zou het zijn om een leven te leiden waar je blij van wordt?

Want dat verdien je, het allerbeste (en niets minder dan dat).

Welkom, lieve vrouw in onze membership… de loper ligt al voor jou uit!

E-book Powervrouw 2.0

Download hem nu gratis!

Je jongste kind is net van de basisschool… of je oudste heeft onlangs het huis verlaten. Het overvalt je ineens. Niet dat je het niet zag aankomen. Maar later? Dat leek mijlenver weg. Nu is het later. En de tijd is voorbijgevlogen. Voor je het weet sta je op een dag naar je lege nest te staren. Help! En nu? Wat ga ik doen met de rest van mijn leven?

Voor je nu doorschiet in de ugly cry… zie het positief: je hebt nu eindelijk de tijd om aan jezelf te werken!

Je bent vrouw, moeder, dochter, vriendin… vul maar in. Zoveel rollen speel jij in het leven… maar wie ben je eigenlijk zelf?

Wie was je voor je moeder werd?

Je zou het zo niet eens meer weten. Jarenlang heb jij voor je gezin gezorgd met liefde, maar… wordt het niet eens tijd om nú  aan jezelf te werken?

Wordt het niet eens tijd dat je jouw belangrijkste rol gaat vervullen?

Wordt het niet eens tijd… voor de HOOFDROL?!

Je bent een 40 of 50 plus-vrouw in de bloei van je leven. Het leven begint voor jouw gevoel nu pas.

Nu jouw kinderen jou minder nodig zijn, heb jij alle tijd om aan jezelf te gaan werken… Remember: the best is yet to come!

Hoogste tijd om te ontdekken wat je werkelijk wilt met je leven (en al die jaren die nog voor je liggen). Tijd om afscheid te nemen van alles wat niet meer werkt. Tijd om te ontdekken wie jij bent. Een leven leiden op jouw voorwaarden? Hoe zou dat voelen? Een leven waar je BLIJ van wordt… en als jij die beslissing neemt om nú aan jezelf te gaan werken, zal jouw leven gaan veranderen. In alle opzichten. Ik heb het zelf mogen ervaren. En dat gun ik jou ook! Maarrr… het begint bij jou!

Een sterke vrouw heeft geen naaldhakken nodig om groot te zijn!

Die staat in haar eigen kracht. Dichtbij zichzelf. Ik help jou graag die eerste stappen te zetten. Want mocht je het nog niet weten… een Powervrouw dat ben je al 😉

Op… naar de beste versie van jezelf. Op naar die Powervrouw 2.0!

error: Deze inhoud is beschermd!

Download nu mijn gratis E-book

Je aanvraag was succesvol en het e-book komt via de mail jouw kant op!