E-book Powervrouw 2.0

Download hem nu gratis!

Je jongste kind is net van de basisschool… of je oudste heeft onlangs het huis verlaten. Het overvalt je ineens. Niet dat je het niet zag aankomen. Maar later? Dat leek mijlenver weg. Nu is het later. En de tijd is voorbijgevlogen. Voor je het weet sta je op een dag naar je lege nest te staren. Help! En nu? Wat ga ik doen met de rest van mijn leven?

Voor je nu doorschiet in de ugly cry… zie het positief: je hebt nu eindelijk de tijd om aan jezelf te werken!

Je bent vrouw, moeder, dochter, vriendin… vul maar in. Zoveel rollen speel jij in het leven… maar wie ben je eigenlijk zelf?

Wie was je voor je moeder werd?

Je zou het zo niet eens meer weten. Jarenlang heb jij voor je gezin gezorgd met liefde, maar… wordt het niet eens tijd om nú  aan jezelf te werken?

Wordt het niet eens tijd dat je jouw belangrijkste rol gaat vervullen?

Wordt het niet eens tijd… voor de HOOFDROL?!

Je bent een 40 of 50 plus-vrouw in de bloei van je leven. Het leven begint voor jouw gevoel nu pas.

Nu jouw kinderen jou minder nodig zijn, heb jij alle tijd om aan jezelf te gaan werken… Remember: the best is yet to come!

Hoogste tijd om te ontdekken wat je werkelijk wilt met je leven (en al die jaren die nog voor je liggen). Tijd om afscheid te nemen van alles wat niet meer werkt. Tijd om te ontdekken wie jij bent. Een leven leiden op jouw voorwaarden? Hoe zou dat voelen? Een leven waar je BLIJ van wordt… en als jij die beslissing neemt om nú aan jezelf te gaan werken, zal jouw leven gaan veranderen. In alle opzichten. Ik heb het zelf mogen ervaren. En dat gun ik jou ook! Maarrr… het begint bij jou!

Een sterke vrouw heeft geen naaldhakken nodig om groot te zijn!

Die staat in haar eigen kracht. Dichtbij zichzelf. Ik help jou graag die eerste stappen te zetten. Want mocht je het nog niet weten… een Powervrouw dat ben je al 😉

Op… naar de beste versie van jezelf. Op naar die Powervrouw 2.0!

error: Deze inhoud is beschermd!

Download nu mijn gratis E-book

Je aanvraag was succesvol en het e-book komt via de mail jouw kant op!